Efter jul kommer nyår och självklart kan det vara lite tröttsamt att laga ännu mer mat direkt efter en stor helg. Har du funderat över att beställa catering istället? Här kommer några härliga cateringtips till nyår för att din fest ska bli så bra som möjligt.

På Caterbee har vi flera partners som erbjuder mat av hög kvalité för att din matupplevelse ska bli minnesvärd. Utsökt plockmat, lyxiga bufféer och lite bubbel på det!

Pintxos från Boqueria

När det kommer till lyxig mingelmat går det inte att ta fel på Boquerias pintxos. Plocka ihop ett eget paket genom att välja mellan en rad olika (små)rätter eller beställ deras stora pintxospaket ifall du har svårt att bestämma dig. Hur gott låter inte serranoskinka med soltorkad tomat och kalamataoliver på en skiva manchego? Eller handskalade räkor med pepparrot, chilimajonnäs och friterad dill?

Boqueria har en mängd olika smårätter att välja mellan, allt i små portionsformar för att fungera som plockmat till nyårsminglet. Några cateringtips att beställa från Boqueria:

  • Chevrécrème med rödbeta och mandel.
  • Rödvinskokt chorizo med soltorkad tomat och tryffelmajonnäs.
  • Halstrad tonfisk med avokadoröra, wasabinötter och sesammajonnäs.

Beställ mat från Boqueria

 

Mingelmat och bufféer från Gastronaut Catering

Vill man ha en komplett upplevelse med båda mingelmat till fördrinkarna och lite mustigare middag till kvällen kan Gastronaut catering defintivt vara ett val. Gastronaut tar inspiration från flera olika delar av världen och skapar därmed en bred meny med många spännande rätter. Gastronaut catering arbetar också för en mer hållbar miljö och arbetsmiljö så att du vet när du använder deras tjänster gör du ett bra val.

Plockmaten från Gastronaut som passar utmärkt till nyårsminglet innehåller bland annat kanapéer med rökt lax, italiensk minipizza med svamp och minihamburgar med aubergine. Vill du istället köra en helt vegetarisk meny hämtar den inspiration från det vietnamesiska köket. Hur gott låter inte vårrullar med tofu, ägg och grönsaker?

Till varmrätt har de sedan bland annat dessa läckerheter:

  • Kantonesisk ångad anka med lotusblad och fluffigt ris
  • Spanska köttbullar med persilja och vitvinssås
  • Kinesiska handgjorda Roujiamo-fläsksidburgare & handgjorda MaLa-nudlar

Beställ mat från Gastronaut Catering

Gourmetpizzor från Isabelles Market

Isabells market gör fantastiskt goda vegetariska pizzor med närproducerade ingredienser och storsatsar för att minska köttkonsumtionen för en mer hållbar miljö. Det passar väldigt bra att börja nya året med att ett slag för ett mer hållbart samhälle och få äta pizza på samma gång. Vi kallar det en win-win! Isabelles market erbjuder fyra olika pizzor via Caterbee där en är helt vegansk om det är något man skulle vilja ha.

  • Svamp & Broccoli innehåller friterad broccoli, silverlök, marinerade champinjoner och toppas med tryffelolja.
  • Burrata innehåller den italienska osten med samma namn, fetaost, kronärtskocka toppas med svamp och tryffelcrème.
  • Stenbitsrom är en härlig havsinspirerad pizza med picklad rödlök crème fraiche, stenbitsrom och med riven västerbottenost ovanpå.
  • Den veganska pizzan innehåller rostad polkabeta, silverlök, friterad broccoli, marinerade champinjoner och avokado.

Beställ mat från Isabells Market

Det var våra cateringtips inför nyår! Vi hoppas ni får ett trevligt avslut på 2019 och får ett ännu bättre 2020. Är ni nyfikna på mer mat kan ni se hela vårt utbud på Caterbee. Är det mer inspiration du söker kan du läsa om Meze – populär plockmat för alla tillfällen eller Miljövänliga tallrikar och socialt ansvar.

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *