Hur anordnar man en fest, event, AW, teambuilding, avslutning eller liknande i Coronatider?

Det är en väldigt speciell tid just nu och vi alla måste ta ansvar och hjälpas åt. Samtidigt vill och måste vi kunna umgås på något sätt men måste då självklart följa myndigheternas rekommendationer. Här ger vi lite tips på hur ni gör för att få till ett bra event:

 1. Håll eventet ute!

  Ni behöver inte ha en flashig innergård eller takterass för att kunna umgås med kollegorna. Stockholm har ett mycket stort antal stora och fina parker. För våra vänner på Omnicom Media Group fixade vi tillexempel ett event på Gärdet!

 2. Se till att ha ordentligt med yta! 

  För att säkerställa avstånd så undvik för små ytor eller för mycket folk. För Skanskas team som bygger om vid Slussen gjorde vi ett schema om 30 minuter per grupp för att äta. På så sätt lyckas vi servera över 500 personer!

 3. Välj mat som kan upprätthålla social distansering!

  Foodtrucks, live-pizza eller portionsförpackat. I dessa tider rekommenderar vi att ni undviker klassiska bufféer, men att ha en kock på plats som grillar spett, burgare eller liknande och sedan serveras per person går dock fint! Vi har även leverantörer som har hela barer och liknande de kan ställa upp. Du kan också läsa här om tips när man hyr en foodtruck.

 4. Kläder efter väder!

  Opålitligt väder är vanligt i Sverige såhär års, men med en varm jacka och ett paraply kommer man långt. Kan man få till några enkla tält eller liknande är det fantastiskt!

 5. Kolla med experterna!

  Vi på Caterbee.com har alla jobbat många år inom restaurang- och eventbranschen. Skicka ett mail till hej@caterbee.com eller ring på 08-888111 så hjälper vi gärna till att anordna det perfekta eventet! Du kan också läsa här om olika mattrender för 2020!

Här kan ni hitta de Foodtrucks som vi erbjuder. För pizza som lagas på plats har vi Fat Franks och Isabelles Market. Sistnämnda kan även köra tacos! Många av våra klassiska cateringfirmor kan erbjuda kock på plats men maila för prisförslag och upplägg. Treat är mästare på mobila barer!

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.