Så här gör du

1. Välj produkter

På vår hemsida har vi samlat alla våra produkter som är speciellt anpassade för hemleverans under rubriken ’Hemleverans’. Välj ut vad du och dina kollegor vill ha och hör av er till oss via hej@caterbee.com eller ring på 08-888 111, så hjälper vi er med själva beställningen.

Det går också bra att beställa direkt på hemsidan! Klicka bara i ”Lägg till” på de produkter ni vill ha och följ sedan anvisningarna.

2. Skicka med adresslista

Efter beställning av era produkter mailar ni en adresslista med era kollegor och medarbetares adresser till hej@caterbee.com. Detta möjliggör för oss att skicka hem mat till varje enskild kollega eller mötesdeltagare. Vi beräknar ett leveranspris utifrån de adresser ni angivit och återkommer till er. (Genomsnittspriset ligger ungefär på 200 kr/adress.)

3. Invänta eventet!

Ni kan nu lugnt luta er tillbaka medan vi levererar era beställningar till angivna adresser på angiven tid. Smidigt, säkert och gott!

För hemleveranser arbetar vi med Miljöbud som är Stockholms enda Svanenmärkta budfirma! Detta möjliggör att ni mer eller mindre kan beställa mat från vilken av våra leverantörer som helst på caterbee.com, och till en rimlig kostnad.

 

Hur tänker företag kring hemleverans av mat?

Då konferenser, workshops och liknande uteblir blir det krångligt att fortsatt bygga kultur och skapa gemenskap. Vi frågade våra kunder hur de gör nu och fick mängder med matnyttig info! Vi har samlat lite information, tips och tricks i det här inlägget.

Tydligt märkte vi att mat är en perfekt komponent som för människor samman! Vi har samlat information om varför det är viktigt för personal, medarbetare och kollegor att äta ihopa här.

Ett problem med hemleveranser har ofta varit att kostnaden för just leveransen bli ganska stor, men tack vare våra samarbetspartners kan vi nu hålla denna nere till en rimlig nivå. Självfallet kostar det fortfarande att leverera men i paritet till att boka ett konferensrum, ta sig ut på en restaurang vid lunch, få fika kört till sig osv. blir kostnaden per person ändå bra! I synnerhet om man skurit ner på antalet andra liknande aktiviteter.

 

Lite exempel på vad vi gjort

En avdelning på H&M körde hela sin konferens digital i två dagar och vi ordnade två fika per dag med bland annat fruktsallad och kokosgrädde, skogsbärssmoothie och rawbar , och lunch för två dagar där den ena var uppvärmningsbar för dagen efter. De passade också på att skicka med personliga meddelanden och böcker till de anställda. Pris per person var 443 per person + leverans mellan 100-250 kr per adress. Det hela blev jättelyckat och kostnaden hamnade på en sjättedel av vad de betalade året innan då de inte behövde hyra lokal, gå på restaurang osv.

 

Fatshark beställde riktigt goda och snygga “Luxury Artisan Solo boxar” från Stockholm Charkuteri med chark och godsaker, perfekta för AW eller onlinemingel. Pris per paket 250:- + leverans vilket beror på vart i Stockholm dom befinner sig, men mellan 100-300 kr per adress.

 

Volvo beställde Mingelbox från Materiet till avslutningen på en teamdag med följande smaskigheter:
– Minihamburgare på högrev med tryffelaioli, hyvlad silverlök & cheddarost.
– Minitaco svamp med vitlöksbakad portabello, rostad majscrème, picklad jalapeño, rödlök & koriander.
– Löjromspizza med västerbottenost, smetana, rödlök, dill & gräslök.
– Ceviche på salmalax, räkor, mango, chili, lime, gurka, avokado & koriander.
Sedan går det att lägga till desserter eller fler goda detaljer om man vill. Priset per paket är då 175:- + leverans vilket beror på vart i Stockholm dom befinner sig, men mellan 100-300 kr per adress.

 

För en AW beställde Mojang ett paket från Thelins med fika, lunch och extra festlighet!
En smarrig lunchsallad, Rescued Juice + ingefärashot (som blandas till en gottig mocktail, tillsätt bubbel om önskat), Raw-bollar och saltrostade mandlar. Priset per paket, 285:- + leverans vilket beror på vart i Stockholm dom befinner sig, men mellan 100-300 kr per adress.

Hör av er till oss så hjälper vi er!