Sista veckan i oktober innebär för många höstlov, allhelgonahelg och halloween! Tidigare år har många familjer med barn i skolåldern valt att resa iväg, men årets höstlovsvecka erbjuder som bekant annorlunda förutsättningar i och med den rådande pandemin. Det finns dock gott om anpassade höstlovsaktiviteter i Stockholm att utforska! Till exempel kan ni bege er ut i naturen om vädret tillåter det, eller besöka museer virtuellt. Fler tips går att hitta på Stockholmsstads hemsida.

För de – likt oss på Caterbee – som gillar att stå i köket är ledigheten ett utmärkt tillfälle att baka riktigt goda kanelbullar, eller varför inte köpa hem en pumpa och skära till en stämningsfull ljuslykta. Ta tillvara på pumpaköttet och använd det i nästa måltid! För den som inte lagat så mycket med pumpa innan och behöver lite inspiration har vi här tre alternativ från våra leverantörer:

  1. Sallad med rostad pumpa och quinoa eller couscous.
  2. Grillad kyckling med ingefära och chilisyltad pumpa.
  3. Cocosgryta på bönor med pumpa och paprika.

 

Är ni kvar på arbetsplatsen i veckan går det självklart att enkelt beställa de färdiglagade rätterna ovan, och massa fler, direkt till kontoret! Antingen via vår hemsida, hej@caterbee.com eller genom att ringa 08-888 111.

Också halloween går att fira på kontoret. Byt ut lösgodiset mot eftermiddagsfika och boosta era anställda! Det gäller att njuta av de små sakerna, och gemensamma fikapauser är bra för arbetsmiljön – även om man sitter två meter ifrån varandra. Med färre på plats kan det passa bra att beställa in lite sötsaker. Här hittar ni massor av alternativ till fika; allt från kardemummabullar till chokladtarte eller raw ball.