När chefen flaggar om att det är dags för företagsevent betyder det ofta någon slags aktivitet där fokus ligger på att stärka laget, så kallad teambuilding. Det kan vara i form av en kick off inför en ny säsong, firmafest, konferens eller liknande. Kanske lär man sig nya skills, och kanske är det på företagseventet du hittar din framtida jobbästis. Man kan bjuda sina kollegor på restaurang, men vi vill slå ett slag för att hyra en foodtruck!

Vad kostar det att hyra en foodtruck?

Se utbud här. Att hyra en foodtruck behöver inte vara särskilt dyrt. Priset varierar beroende på hur många gäster som ska serveras. Vissa foodtrucks föredrar ett samlat pris för hela servicen inklusive maten, medan andra föredrar att räkna på portionspriser. Det vanliga är att det kostar mellan 10-15 000 kr, eller mellan 120-150 kr per person.

Varför ska man hyra en foodtruck?

När ni är klara med själva aktiviteten, låt det roliga fortsätta i en avslappnad anda. Samlas kring en foodtruck, mingla i kön och prata med kollegorna.  Foodtrucks bidrar till en ledig atmosfär i snabbmatens tecken och dina medarbetare kan mingla runt med en matbit i ena handen och en dryck i andra. Perfekt!

Företagsaktiviteter

Hur styr man upp en kick-off då? Förutom det vanliga, att samla arbetslaget över en lunch eller middag, kan man vara lite extra kreativ när man planerar nästa företagsevent och tänka outside the box. Varför inte samla kollegorna för en guidad tur med något tema, en fisketur i skärgården, någon spännande uppdragslek med gåtor eller kanske en kurs av något slag? Kul tycker de flesta!

På Caterbee har vi samlat flera olika foodtrucks under ett tak där du enkelt kan välja vad som passar ditt företagsevent. Välj bland Curbsides rustika hamburgare (med eller utan kött), en hel vegansk snabbmatsmeny hos Vegan Schmegan, Indus libanesiska gatumat som för tankarna till en arabisk bazaar, medelhavsmat från den Rullande Greken, Quick Asians varierade utbud av asiatiska rätter eller högrevsburgare från Between Buns. De flesta foodtrucks har vegetariska alternativ på menyn. Se hela vårt utbud av foodtrucks här.


3 kommentarer

Jacob Berggren · 29 augusti, 2019 kl. 14:24

Hej,
Jag söker tot 4st foodtrucks med specifikt tema. Har ni några truckar som passar in? Önskar ha dom i Tensta 10-17 den 7 sept samt södertälje 10-17 14 sept. Har event för en ny bil under samma period.

Tema:
Turkiska
Polska
Engelska
Somaliska
Arabiska
Persiska
Svenska

Tack på förhand,

Jacob
0708810444

пример заявления на копию трудовой книжки · 24 januari, 2020 kl. 08:42

I go to see daily some websites and information sites to read posts, however this weblog gives quality based posts.| а

4 tips om du ska hyra Foodtruck till festen eller eventet - · 26 augusti, 2019 kl. 13:51

[…] Vill du läsa mer om Foodtrucks klicka här?  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *