Snart är julen här och vi på Caterbee har ett stort utbud av mat till kontorets julfest. Det finns många olika aspekter att hålla koll på när man ska titta på vilken julmat man ska beställa. Vilken typ av mat är det sällskapet gillar, finns det några allergier att hålla koll på och vilken mat är det en väljer att inte äta?

På Caterbee har vi ett stort utbud mat till julfesten vare sig det är regelrätta julbord, jultallrik, plockmat eller julfika.

Här kan ni läsa om några av de julborden vi har som kan beställas via Caterbee.

Elwing & Co.

Elwing & Co. erbjuder både ett klassiskt och vegetariskt julbord. Den klassiska bufféen innehåller både fisk- och kötträtter som man kan förvänta sig på ett klassiskt julbord. Elwings inlagda sill samsas med gravad fjordlax, hemlagade viltköttbullar och den klassiska griljerade julskinkan.

Vill man istället ha det vegetariska julbördet är det inlagd oumph man får mumsa i sig. Tillsammans med den gräddstuvade svartkålen och de apelsin- och kryddpepparglacerade morötterna får man ett julbord som en sent kommer att glömma.

Vill man inte ha något stort som ett julbord finns det även jultallrik man kan beställa istället –  som ett minijulbord på en tallrik.

Se hela innehållet i Elwings julbord.

Materiet

En kan inte gå fel med Materiets massiva julbord. Deras stora klassiska julbord innehåller allt man kan önska för att få en fantastisk julfest. Ägghalvor med skagenröra, krämig rödbetssallad, gravad lax, julskinka, dillkokt potatis och mycket mer samsas på deras julbord. Efter att huvudrätterna intagits kan man avnjuta deras juliga desserter. Hur gott låter inte saffrannspannacotta och mörk chokladmousse med glöggrussin och rostade mandlar?

Se hela innehållet i Materiets julbord.

Crepson

Är det inte ett stort julbord man är ute efter utan en lite mindre tillställning är det läge att tipsa om något lite mer utanför det vanliga. Crepson har fantastisk goda julgaletter. Dessa fyllda bovetepannkakor finns både med julskinka och stekt marinerad tofu. Julskinksgaletten toppas med picklad rödlök och smält västerbottenost medan den marienrade tofun innehåller grönkålsslaw och hackade valnötter.

Söker man efter något av det mer söta slaget har de även komponerat ihop saffrans- och pepparkakscrêpes. En härligt god och rolig spin på en julmeny som är värd att testa.

Se hela Crepsons julmeny.

Det här är bara ett litet smakprov på de julmenyerna vi har på Caterbee. Vi har många fler partners som erbjuder julbord och en hel del julfika för den som är ute efter något sötare. Vill du ha mer jultips kan du läsa om vårt goda julfika och få inspiration från udda julbord.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *