'happy woman'

Teamkänsla är viktigt. Kicka igång jobbet efter semestern med den bästa maten. Frukost, lunch eller middag. Vi löser allt till företagsfesten eller bara den tidiga frukosten innan avfärd till hemlig destination i skärgården och Kickoff. Nedan listar vi de bästa tipsen för en lyckad kick off!

# 1 Det ska inte vara jobbigt

På jobbet i all ära, ni som grupp kan må bra av att umgås och skapa relationer. Enligt artikel i Harvard Business Review 2019 talas det exempelvis om hur skapandet av relationer kollegor emellan bidrar till corporate communications välmående på jobbet. Försök därför lära känna varandra, mat är en kulturell brygga som använts sedan begynnelsen för detta.

 

# 2 Välj modernt och hållbart – tänk inkluderande

Småbarnsföräldrar kan ha svårt att åka iväg på kickoffer med övernattning. Planera hållbart och inkluderande med att stanna i Stockholm. Varför inte dagtid ha teambuildingövningar ute i populära Hagaparken eller på Gärdesfälten. Idag finns det perfekta hållbara cateringalternativ som fixar lunchen utomhus utan problem. 

 

# 3 Pigga upp entusiasmen med energirik frukost

Alla har vi någon kollega med lite dåligt morgonhumör. Oavsett om ni tar båten ut i skärgården eller bussen till arlanda, så uppskattar medarbetare alltid en god frukost. Beställ frukosten här så får ni ett brett urval av fräsch frukost med garanterat god kvalitét som levereras till avtalad plats.

 

# 4 Jobba upp employer branding 

Treat är en barservice som kommer som kan tillföra kickoffen på jobbet det där lilla extra. De gör supersnygga personliga drinkar med exempelvis företagets logga printat och erbjuder även drinkskola som teambuildingövning. Att subtilt trycka sin logga i positiv kontext är såklart en bonus utöver att .  

 

# 5 Foodtruck – mobilitet is key 

Att ha en kickoff inne när det är vackert väder och sensommar, eller ute när det regnar. Varför inte gardera sig med en foodtruck som levererar i ur och skur. 

 

Besök caterbee.com och hitta catering till din kick off.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.