Alternativ till julbord

Den rådande pandemin skapar många frågetecken kring sociala sammanhang och event. I vårt senaste blogginlägg om julbord framhöll vi portionsförpackningar i form av jultallrikar som bra substitut till bufféer och restaurangbesök, då det minskar de gemensamma kontaktytorna och möjliggör social distansering. Sedan dess har smittläget ytterligare intensifieras, bland annat i Stockholmsområdet. Med detta i åtanke har vi på Caterbee tagit fram ytterligare alternativ till det traditionella julbordet eller eventet!

Hemleverans av mat

Istället för en fysisk måltid med kollegorna kan det i år passa bättre att hålla det digitalt. Vi har komponerat ihop tre olika förslag på måltidspåsar designade för hemleverans. Måltidspåsarna ger er möjlighet att hålla juleventet digitalt. Att äta samma måltid skapar samhörighet också över skärmarna – ett trevligt gemensamt avslut på året!

Självklart ordnar vi hemleverans till alla möjliga event och sammanhang. Här har vi samlat många av våra alternativ – det enda ni behöver göra är att välja vad ni vill ha och meddela till vilka adresser det ska skickas, så ordnar vi med mat och leverans hem till era anställda! All information om hemleverans hittar ni på sidan Hemleverans av mat här på bloggen.

Presentpåse

Vidare har vi komponerat ihop en delikatesspåse med produkter av utmärkt kvalitet i tre olika prisklasser. Perfekt i alla sammanhang! Delikatesspåsen är ett enkelt sätt att visa uppskattning och samtidigt minimera risken för smittspridning. Påsar ger även möjlighet att skicka med en liten present eller brandat material för att visa ytterligare uppskattning och skapa sammanhållning.

Våra leverantörer kan också göra skräddarsydda paket just för er. Till exempel ordnade vi med snygga charklådor från Stockholm Charcuteri till Fatshark, perfekta till fysiskt- likväl som virtuellt AW.

Hör av er till oss via hej@caterbee.com eller ring 08-888 111 så hjälper vi er med era önskemål!

 

 

Kategorier: Inspiration