Att beställa catering till företag kan vara en djungel och det vill vi råda bot på. Men hur ska man egentligen göra för att undvika de klassiska fällorna? Och hur kommer man ifrån högen med anteckningar om olika beställningar? Nedan ger vi våra bästa tips för en lyckad catering-upplevelse.

Beställ i god tid

Se till att maten du tänkt beställa faktiskt bokas in. Bland alla andra arbetsuppgifter kan det vara svårt att komma ihåg catering till ett event. Lägg gärna in en påminnelse i kalendern för att försäkra dig om att cateringfirman får din beställning i tid. På Caterbee samlas alla dina beställningar på en plats – för att du enkelt ska ha koll.

Rätt mat för rätt tillfälle

Fundera över vad som passar för tillfället. Fika eller mat? Buffé eller enskilda rätter? Budget eller lyx? Se över antalet deltagare, när på dagen eventet äger rum och vilka som deltar. För styrelsemötet rekommenderar vi att inte vara dumsnål.

Se över allergier och kostpreferenser

Finns det vegetarianer och laktos- eller glutenintoleranta i sällskapet? Be dina deltagare höra av sig om sina allergier och kostpreferenser så att alla får en så bra upplevelse som möjligt. Eller satsa på en mångsidig buffé med rätter som passar de flesta. En bra värd låter ingen sitta hungrig.

Använd gärna en beprövad catering-firma

En erfaren cateringfirma är ett hett tips när det gäller. På Caterbee har vi kvalitetssäkrat alla våra leverantörer för att säkerställa att du får god service. Dessutom har vi en mängd alternativ så att du kan få just det som passar till ditt event, så att du slipper samma gamla sallad om och om igen.

Glöm inte tillbehören

Finns det porslin och dryck på kontoret, eller behöver du lägga till det i din beställning? Vi gör det enkelt för dig att få allt du behöver till ditt företagsevent.

Med dessa steg i bakhuvudet kan du inte misslyckas din beställning av catering till företaget. Behöver du catering i Stockholm? Vi hjälper dig! Utforska vårt utbud här.

Lycka till!

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *