Vad passar en hungrig mage bättre än matiga och fräscha sallader? Vi tipsar om stans topp 5 godaste sallader i Stockholm. Välj mellan en krispig, matig eller krämig sallad efter dina egna smaklökar.

Det finns så många olika sallader att välja mellan med olika rika och explosiva smakupplevelser. Sallader är det absoluta alternativet under en varm sommardag när man är hungrig. Måltiden passar till alla arrangemang. Förslagsvis en AW med roliga aktiviteter utomhus och smakrika sallader? Eller kanske en picknick i en av Stockholms många vackra stadsparker? Avnjut sommaren på rätt sätt med kollegorna!

Vi har sammanställt fem supergoda tips på fräscha sallader för en dag ute i det gröna!

lunch_sallad

Sallad från Ett litet kök
Med stort fokus på en miljömässigt hållbar verksamhet gör Ett litet kök vällagad och god mat från grunden. De matiga salladerna och husmansrätterna är vida kända och allt går även att avnjuta på deras restaurang Matdistriktet på Kungsholmen.

caterbee_sallad
Sallad från Materiet 
Materiet levererar catering till tidiga möten, lååånga konferenser, stimmiga mingel & soliga sommarfester. De kallar det mat för alla tillfällen! Materiet utgår från Södermalm, där de även driver Materiet Market som serverar lunch bestående av modern husmanskost med en twist

sallad_topp

Sallad från Dr.Mat
Hos Dr. Mat hittar ni frukost, kalla och varma rätter där allt är tillagat med hög kompetens. Det vi äter påverkar vårt mående och Dr. Mat är specialiserade på mat som stärker immunförsvaret och hämmar inflammationer i kroppen. All mat är tillagad på noga utvalda råvaror som gör dig friskare och innehåller alltid något av deras egenfermenterade grönsaker fulla av goda bakterier till förmån för din tarmflora. Allt på menyn är fritt från raffinerat socker, gluten och tillsatser. Laktos används i några få undantag, för att till exempel ta till vara på yoghurtens goda bakteriekultur.

sallad_stockholm

Sallad från Växthuset 
Växthuset har sedan starten 2013 utmärkt sig bland Stockholms restauranger med att servera vegansk fine dining. För att vara vänliga mot naturen är menyn säsongbetonad och Växthuset jobbar med leverantörer som brinner för sina produkter och kvalitet.

sallad_catering

Sallad från Thelins
Thelins konditori har en tro på att det är mer hälsosamt att äta bröd och bakverk tillverkade med omsorg och med ingredienser av hög kvalitet. Det tror Vi med. Thelins konditori grundades vid förra sekelskiftet och är ett konditori med gamla anor. De bakar bröd och bakverk traditionsenligt utan konserveringsmedel och industriella metoder. Mjöl av högsta kvalitet, äkta smör och riktigt knådad deg utgör receptet för deras framgång. Cateringen består av frukost, lunch och fika där det självklart finns glutenfria, vegetariska och veganska alternativ. Thelins populära tårtor, bakade med ekologiska och äkta råvaror, går givetvis också att beställa fördet där lilla extra vid företagseventet.

Några andra bra restauranger med sallder som vi varmt rekommenderar är Panini, Matsällskapet, Wiggo, CitySallad och Babel Deli! 

Kontakta oss så hjälper vi er med er beställning!

👉 Caterbee.com 👈⁠

☎️ 08-888 111 ☎️⁠

 

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *