Planerar du ett

företagsevent, en fest
eller en festival? 

Hyr en foodtruck! 

Låt det roliga fortsätta
i en avslappnad atmosfär utomhus.

Mingla i kön, prata med kollegorna och njut av god mat.

Välj och kombinera kök

När du hyr en foodtruck får du allt i ett – det fysiska köket, personal, vällagad mat, servering och skräphantering. Bland våra nio olika kök finns allt ifrån olika hamburgerkök till kaffe och fika. Välj din favoritmat eller kombinera flera olika kök.

Coronasäkert umgänge

En foodtruck placeras utomhus och är på så vis ett säkrare sätt att arrangera ett event. Mobiliteten möjliggör dels en säker placering, och dels för gruppen att hålla avstånd och följa råden för att minska smittspridning. 

Behövs tillgång till el?

Det är bra om det finns tillgång till el, men det är inte nödvändigt. Om extra generator behövs brukar det tillkomma en avgift på ca 1000 kr. 3-fasuttag funkar bäst, men om det inte finns går det att lösa med antingen vanligt eluttag eller generator. 

Allergier och specialkost

Se över deltagarlistan om det är någon som önskar specialkost. Självklart kan menyn justeras så att den passar alla. Det finns många alternativ, såväl vegetariskt, som veganskt och glutenfritt etc. 

Vad kostar det?

Normalt sett kostar det mellan 10-15 000 kr eller 120-150 kr per person. 1 timmes servering ingår i leveranspriset av våra foodtrucks, därefter tillkommer en avgift på 1000 kr per timme. 

Behövs tillstånd?

Alla våra foodtrucks har tillstånd att driva verksamhet i Stockholm, men måste då stå på en gata om det inte är din egen mark. I vissa få fall behöver man be om tillstånd, exempelvis om man vill stå mitt i Hagaparken eller eventuellt vid närheten av ett sjukhus.

Vilken foodtruck?

Välj bland våra 16 olika gatukök 

 


Brisket & Friends
Äkta amerikansk barbecue

Med hickory-rökt kött serveras allt ifrån pulled pork till ribs, burgare och portabelloburgare som vegetariskt alternativ.
Beställ här

Curbside
Burgare av hög kvalitet

Här kan du välja mellan sju olika typer av hamburgare. Chili & Cheese, Swiss, Halloumi, gulbetsburgare osv – välj och vraka!
Beställ här


Streetkultur
Från tacos till hamburgare

Fish taco eller halloumitaco, serverat med färska grönsaker, örter och majo. Eller välj hamburgare på högklassigt högrevskött.
Beställ här

Falafel Stockholm
Den vegetariska foodtrucken

100% vegetariska alternativ i wrap eller bowl – halloumi, friterad aubergine eller falafel med tillbehör såsom hummus och färska sallader. Beställ här

Fogarolli
Kaffe och fika

Foodtrucken för den som vill fika! Här ingår en egen barista som serverar kaffe och till sidan finns både croissanter och kardemummabullar. Beställ här


Soulistic Food Truck
Afro-karibisk, Southern Soul Food

Med influenser från det amerikanska och kreolska köket serveras allt från burgare, bowls till amerikanska pannkakor.
Beställ här

Rullande greken
Grekiskt och vällagat

Grekisk sallad, pita eller tallrik med fläskgyro, kyckling eller halloumi, och såklart med hemgjord tzatziki och grönsaker.
Beställ här


Indus Food Truck
Autentisk libanesisk gatumat

Välj wrap eller tallrik med kalvkebab, halloumi eller falafel, med tillbehör såsom ris, hummus, färska örter och grönsaker.  
Beställ här


Munchie Pitcchu
Peruviansk street food

Autentisk gatumat från Peru såsom wraps med olika typer av kött och peruansk sås, men även burgare, friterat och klassiska deserter. 
Beställ här


Quick Asian
Asiatisk snabbmat

Beställ här

Between Buns
Burgare och pommes
 
Här serveras du rejäla hamburgare på 100% högrev med klassiska- eller sötpotatispommes. Toppa med en schysst dipp eller cheddarost.
 
Beställ här

Bao & Bowls Factory
Asiatisk street food
 
Testa klassiska Bao Steam Buns från Vietnam och Kina. Fylls med kött, grönsaker, kimchi och chilisås. Eller välj istället en fräsch Poké Bowl.   
Beställ här


Taberna Andina
Äkta Peruvianskt

Välj bland massa olika Arepas – en lite sötare tortilla gjord på majsmjöl. Bestäm dig för din favoritfyllning  – schorizo, biff, bönor eller fläskkött. 
Beställ här

El Taco Truck
Det rosa mexikanska köket

Här hittar du tacos med inspiration från Mexiko och Kalifornien. Testa härliga burritos med Chipotlemajo och Guacamole – allt 100% veganskt.
Beställ här

Swat Streetfood
Med inspiration från USA 

Klassiska amerikanska rätter som pulled pork och burgare. Eller testa andra spännande inslag som friterade skaldjursburgare och bakad fläsksida med surkål.
Beställ här

Galet Gott Foodtruck
Krogmat på hjul

Här erbjuds högkvalitativ mat med inspiration från det sydamerikanska köket. Testa galet goda burgare; grillade, fyllda tortillas eller läckra, färgglada bowls. 
Beställ här

Vi hjälper dig att hitta den bästa foodtrucken
för ditt event!
FAQ

Frågor eller funderingar? 

Hör av dig till oss på hej@caterbee.com eller
ring oss på 08-888 111