Måndagmorgon och kanske längtar man redan efter helgen. För de flesta väntar en ny arbetsvecka. Att det ska kännas kul att gå till jobbet är en självklarhet för många, men det kan vara lite extra segt en måndag. Då kan det hjälpa det att ha fasta rutiner för början av veckan, exempelvis genom måndagsfrukost.

Har ditt företag en tradition av frukost på jobbet? Det bidrar till att stärka företagskulturen. Dessutom kan en frukost med kollegorna verkligen sätta stämningen för veckan. Vad sägs om färskt nybakat bröd från butiken, goda pålägg som ost, skinka och marmelad, ett glas juice och en kopp nybryggt kaffe? En god frukost kan man enkelt ordna själv eller genom catering.

Kolla in Caterbees frukostutbud här.

Genom att börja veckan med ett måndagsmöte träffas alla medarbetare. Dessa möten ser olika ut på olika företag, men generellt går man igenom under hur företaget ligger till, förändringar, kanske hur prestationer har sett ut tidigare vecka osv. På mindre företag är det vanligt att medarbetarna berättar vad de kommer att jobba med den kommande veckan, aktiviteter OOO (out of office) och utmaningar eller liknande. För att sprida en positiv känsla på arbetsplatsen kan det vara en bra idé att lyfta höjdpunkter från föregående arbetsvecka. Kanske lyckades ni med en ny lansering, en försäljning eller hade ett riktigt bra möte? Dela bra nyheter med kollegorna!

Behöver du frukost till ditt nästa måndagsmöte? Beställ frukosten via Caterbee. Hos oss hittar du frukostfrallor, smoothies, frukostpaket och tillbehör. Välj bland Elwing & CoBy the BakeryEtt litet kökStockholm FoodJuiceverketMatsällskapetKalasetThelinsBröderna SvedmansActive CateringNiklas & FriendsMaterietVäxthuset och Systrarna Delselius.

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *