Frågor & Svar

Frågor och svar

Kan jag ändra min order?

Du kan generellt ändra på din order fram till 4 dagar innan ditt event. Kontakta oss på hej@caterbee.com så försöker vi hjälpa dig!

Jag har frågor eller behöver hjälp - vad gör jag?

Vi finns här för att hjälpa dig! Skicka ett email till hej@caterbee.com eller ring 08-888 111.

Vem kan handla genom Caterbee?

Initialt tillåter vi endast företag att handla på Caterbee. För att kunna betala mot faktura gör vi alltid en kreditupplysning och kontroll att det är rätt företag som har beställt.

Hur lång tid i förväg måste jag beställa?

Olika cateringfirmor behöver olika lång framförhållning, men generellt behöver vi ha din beställning minst 48 timmar innan leverans.

Hur fungerar Caterbee?

Leta bland våra ansluta cateringfirmor, och när du hittat det du vill ha, gör du en beställning. Vi återkommer därefter till dig inom 24 timmar och bekräftar uppdraget. Därefter levereras maten, och om du vill ha hjälp med personal brukar det också gå att lösa. När allt är färdigt fakturerar vi dig - enkelt va?

Vad ingår?

Det framgår alltid tydligt vad som ingår i din order, men generellt sett ingår alltid maten och leverans.

Vad kostar det att använda Caterbee?

Du betalar inget extra för att du beställer Caterbee, och det framgår tydligt när du lägger din beställning vad maten, leverans och eventuella extrabeställningar kostar.

Varför ska jag använda Caterbee?

Vi säkerställer att endast de bästa cateringfirmorna finns på Caterbee, med allt från husman till något exotiskt. Därefter låter vi dig enkelt göra beställningar, precis som du är van att göra när du handlar på nätet själv. Inga krångliga formulär och enkel sökning gör att du slipper att jämföra mellan massa offerter Dessutom, så finns vi där på vägen och koordinerar dina önskemål med cateringfirman. Det enda du behöver göra för att bli hjälte på jobbet är att beställa, göra det du brukar göra, och sedan njuta av god mat!

Till vilka evenemang kan jag beställa?

God mat behövs till alla evenemang! Vi arrangerar exempelvis mat till frukostar, arbetsluncher, styrelsemöten, workshops, konferenser, after work, fester, seminarier, utbildningsdagar, mässor, temadagar, presentationer, teammöten, vårmingel och säljmöten.

Hur fungerar leveransen?

När du beställt mat genom oss kör den cateringfirma eller restaurang du valt ut maten till dig, och ser till att den kommer fram till rätt person och plats. Som tillval kan du även oftast beställa porslin, bestick, serveringspersonal - ange alla önskemål i din beställning så gör vi allt för att lösa det!

Vilka leverantörer jobbar ni med?

Vi jobbar ständigt med att skapa det perfekta urvalet av cateringfirmor - vi vill ha den godaste maten, den bästa servicen, och det största urvalet. När du handlar genom oss ska du känna dig trygg att ditt event blir en succé!

Får jag hjälp med uppläggning, servering, och bortkörning?

Som standard ingår inte detta, men ange dina önskemål när du lägger ordern, så gör vi allt för att lösa det!

Jag behöver hjälp med porslin och bestick, kan ni lösa det?

Ange alla önskemål när du lägger beställningen så gör vi allt för att lösa det.

Hyra Foodtruck

Vad kostar det att hyra en foodtruck?

Priset för foodtruck catering varierar beroende på hur många gäster som ska serveras och hur lång tid trucken ska servera.

Det vanliga är ett pris på 10-15 000 kr, eller mellan 120-150 kr per person.

1 timmes servering ingår i leverans priset av våra foodtrucks. Det tillkommer en avgift på 1000 kr per extra timme de står kvar.

Måste man förbeställa den mat man vill ha?

Ja, då vet foodtruck-personalen vilken och hur mycket mat de behöver ta med sig. Vet man inte vilken mat man vill ha kan man fördela antal rätter jämnt mellan de olika rätterna. Våra kunder brukar beställa lite mer än totala antalet deltagare så får alla vad de vill ha.

Behöver jag fixa ett tillstånd?

Oftast inte, alla våra foodtrucks har har tillstånd att driva verksamhet i Stockholm. Foodtrucken måste då stå på en gata, om det är inte din egen mark. Parkeringsplatser är tacksamma alternativ som alltid funkar.

I vissa få fall behöver man be om tillstånd, exempelvis om du vill stå mitt i Hagaparken. Det kan också finnas vissa regleringar på särskilda platser (exempelvis vid sjukhus av framkomlighetsskäl)

Kan foodtrucks servera alkohol?

Nej, våra foodtruck har inte alkoholtillstånd. Om ditt företag vill ta med sig egen alkohol behöver ni kolla reglerna med Stockholms Stad, om ni är på en offentlig plats.

Hur länge serverar foodtrucken mat?

1 timmes servering ingår i leverans priset av våra foodtrucks.

Kan foodtrucken stå längre än en timme?

Ja det kan den! Det tillkommer en avgift på 1000 kr per extra timme den står kvar. Om man är flera än 70 personer i sällskapet så är det bra att lägga till en extra timme så det inte bildas köer.

Behöver man ha tillgång till el?

Det är bra om det finns el men inte nödvändigt.

Foodtrucks vill helst ha 3-fasuttag, men finns inte det går det att fixa lösningar med antingen vanligt eluttag eller generator. 

Om foodtrucken tar med sig en generator brukar det tillkomma en avgift på ca 1000 kr.

Hur nära inpå kan man avboka en foodtruck?

Senast 4 dagar innan kan man avboka en foodtruck.

Kan jag justera antal deltagare eller göra ändringar i beställningen?

Vi kan göra små justeringar dagen innan en beställning, men om det är större ändringar behöver vi veta senast 4 dagar innan så foodtrucken hinner köpa in råvaror.

Vi är färre än 40 pers, går det att beställa till mindre sällskap?

Ibland kan det gå, det beror på foodtruckens beläggning. De prioriterar oftast större event.

Ring in eller maila och ange hur många ni är, datum, tidpunkt samt vilken foodtruck ni vill ha så kollar vi om det går att fixa!

Om min fråga inte finns med?

Vi svarar på alla frågor! Du får gärna ringa, chatta eller maila oss så svarar vi så fort vi kan.