Om Caterbee

Caterbee är specialister på mat till företag.

Caterbees tjänst är en platform som samlar Stockholms bästa mat i form av cateringfirmor, restauranger och konditorier.

Hur det går till

Våra värderingar

Vi på Caterbee

Om Caterbee

Caterbee startade för att göra matbeställning till företag enklare. Via vår hemsida kan du som ofta beställer mat till företag hitta över 70 anslutna cateringkök speciellt utvalda för att hålla hög kvalitet samt uppfylla våra hållbarhetskrav.

Du får garanterat varierat utbud, personlig kundservice som alltid finns där för dig samtidigt som alla dina ordar finns på en plats med korrekt fakturamärkning och kostnadsställe.

Vad är viktigt för oss? 

Passion

På Caterbee älskar vi mat. Majoriteten av våra medarbetare har arbetat inom restaurangbranschen, men det är framförallt intresset och nyfikenheten kring mat vi har gemensamt. Mat är en viktig del av livet, både under ett möte eller en träff, och dessutom tycker vi att det ofta blir trevligare när mat är iblandat. En relation människor emellan, känns mer varm och gemytlig över en bit mat.

Relation

Relationer är en viktig drivkraft för oss, och allt som förbättrar och förlänger en relation är en naturlig del av vårt arbete. I vår verksamhet fokuserar vi på tre centrala hörnstenar för att bibehålla bra relationer: god kommunikation, enkelhet och trygghet.

God kommunikation

God kommunikation är väsentligt, dels för att förstå varandra, och dels för att undvika missförstånd och således bevara och förädla relationer. Att kunna och våga kommunicera sinsemellan är av största vikt.

Enkelhet

Det måste vara enkelt och smidigt att kunna erbjuda sina kollegor och vänner god mat – att förgylla relationer utan att det äter upp ens egen tid och energi. Vår verksamhet bygger på att det ska vara enkelt att beställa mat utan att det blir tidskrävande.

Trygghet

När man beställer mat måste man känna sig trygg och säker. Det är viktigt att känna sig trygg i att maten man beställer både håller utlovad kvalitet och kommer på utlovad tid. Vi strävar även mot att man ska känna sig säker på att få hjälp om det är någonting som strular, och att det är tydligt var man ska vända sig för att få hjälp.

Hållbar konsumtion

Vi på Caterbee vill skapa förutsättningar och möjligheter för att kunna agera hållbart, göra hållbara val och fatta hållbara beslut! Vi tycker det är en plikt att som företag startat kring 2020, göra tydliga ansträngningar inom detta område. Hållbarhet är kärnan i vår verksamhet!

Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här!

Vi på Caterbee

Bauan Saidi, Success Manager

Bauan har tidigare studerat E-handel & Logistik.

Favoriträtten att laga hemma är Fishtacos där tillbehören får en upphöjd plats: att slänga ihop en stark mangosalsa med gurka, avokado och koriander, och en rödkålssallad med vinäger och olivolja!

Johanna Swartling, Assistant Product Manager

Som tidigare hobbykock på yogaretreats och civilingenjör sprider Johanna både glädje och lugn på Caterbee.

I yrkeslivet är hon hängiven och drar sig inte för att ta egna initiativ. När hon inte kockar på yogaretreats lagar Johanna gärna rotfrukter i ugn eller avnjuter en riktigt god och mustig gryta. 

Mathias Brunberg, Senior Business Developer

Som utbildad kock startade Mathias sin kulinariska resa redan i skolbänken. Sedan dess har han arbetat både som kock, kökschef och produktionsledare inom event.

Mathias vägrar ta genvägar till bra mat, och lagar själv gärna pasta eller egen pancetta, men tycker dock att få saker slår nybakat bröd med riktigt bra smör!

Carl Wånge, CEO & grundare

Carl har arbetat många år både som bartender och servitör! Roller som passar honom perfekt då han är glad och social, med ett stort intresse för mat och dryck. Själv äter han gärna olika asiatiska smårätter och är inte rädd för att blanda och prova nya smaker.

Karl Mårtensson, CTO & medgrundare

Karl är utbildad civilingenjör i medieteknik vid Linköpings universitet. Förutom att leda utvecklingen av Caterbees tekniska plattform så gillar han att laga kyckling i röd olja från Erik Videgårds bok Facing heaven: välkommen till sichuanköket.

Reviewbee