Mat & dryck för att skapa en oförglömlig afterwork

Vankas det afterwork eller kundevent framöver på kontoret? Skapa den oförglömliga kvällen med smakupplevelser utöver det vanliga med plockmat från världens alla hörn som passar perfekt när ni är många.

Catering mat som är perfekt för afterwork

Isabelles market

Levererar rykande gourmet pizzor som tillagas på plats. Med fantastiska smaker med löjrom, kronärtskocka och tryffelolja som är gjorda på närproducerade och ekologiska råvaror. Blir garanterat en hit på kontoret och blir billig festmat.
Se utbud här!

Treat

Hyr din bar med tillhörande personal och få välsvarvade cocktails till ditt event.
Kombinera dina drinkar med god plockmat eller snittar. Vill du ha skapa ett företagsevent ska du definitivt välja de personliga drinkarna som garanterat blir en snackis på kontoret.
Se utbud här! 

Tapas catering från Bouqeria

Boqueria kallades den plats man förädlade, tillredde och sålde Boquerones. Ett av dessa ställen är marknadsplatsen i Barcelona, där man bevarat namnet Boqueria. Genom maten tas känslan hem till dig. En riktig tapas-buffé med spanska snittar som är snygga att servera och lätta att äta. Testa gärna brickorna med charkuterier eller ost.
Se utbud här! 

Gastronaut

Erbjuder pinxtos och tapas skapade av kockar från världens alla kök. De bjuder på en kulinarisk matresa över det vanliga och skapar ett fantastiskt hantverk med smak från sina hemländer. Vad sägs som fylld spansk paprika, canapéer och till efterrätt spanska flan där karamellen är hemmagjord.
Se utbud här!  

Sushi catering från Saya sushi  

Sushi är ett vackert och säkert alternativ som plockmat. Saya sushi  erbjuder sushirullar som är inlindade i papper som är perfekt mingelmat då de är lätta att hålla i handen.
Se utbud här! 

Vegetarisk – ett grönt alternativ som är bra för både hälsa och miljö

Vegansk catering från Elwing & CO

Vill du ha god och nyttig plockmat som är skapad från växtriket är Elwing catering ett vinnande koncept. De utgår från säsongens råvaror och ser till att skapa menyer som bra för både hälsa och miljö. De erbjuder säsongsbaserade bufféer som är helt vegetariska eller veganska med sallad på vildris, rotselleribakelse eller vegansk fetaost med tomatmarmelad. Smarrigt värre!
Se utbud här! 

Se fler alternativ på plockmat här!

 


1 kommentar

Kräftskiva i Augusti | 6 tips för lyckad fest | catering made easy - · 2 augusti, 2019 kl. 17:41

[…] Intresserad av mer inspiration, kanske gällande AW på kontoret? Läs vårt blogginlägg här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *