Äntligen är värmen här och vi vill spendera mer tid ute i det gröna på lunchen och semestern närmar sig med stormsteg. Det är hög till att planera sommarfesten på företaget. Hur skapar man den oförglömliga sommarfesten som alla kommer att minnas? Med lite planering kan sommarfesten bli succé. Vi börjar med det viktigaste, maten!

Vi på Caterbee har listat våra favorit menyer för att skapa en lyckad sommarfest! Vi tar gärna emot frågor eller bolla förslag på hej@caterbee.com eller så oss en pling på 08 888 111.

Besök Caterbee.com

Hyra food truck

Att hyra food truck är ett annorlunda och kul sätt att nylagad mat på plats
Hyr food truck

 

Friterad tacos

Tacos i all ära, det kan aldrig gå fel. Ett givet kort som går hem hos alla. Men har ni testat friterad tacos? Om inte är detta något vi på Caterbee varmt rekommenderar.
Beställ friterad tacos

 

Picknick med plocklådor

Ett smidigt sätt om ni vill äta varierat och få med er allt är att beställa picknicklådor. I lådan ingår en liten minibuffé med grillat, lax, vattenmelon och brie med hemlagad marmelad.
Beställ picknicklådor

 

Tips på hur du skapar ultimata sommarfesten:
– hyra festlokal eller går det att vara på kontoret? Att ha en plats att vara på är A & O så försäkra att ni har en plats att vara bra
– Om ni ska vara ute och vill säkra upp för dåligt väder kan ett partytält vara bra för skydd och mysig inramning av festen.
– Vilka aktiviteter kan man göra? Att köra femkamp är garanterat succé på sommarfesten. Några lekar som är enkla att göra på gräsmattan kanske finns det något som speglar just ditt företag. Att utmana vännerna i fotboll, basket, biljard eller lufthockey får igång festen och öppnar upp för spännande diskussioner och samtal.
– Finns det kylning om ni är ute? Håll drycken väl kyld med med is, lägg dem gärna i stora behållare med vatten om inte is finns. Dekorera gärna med blommor så blir det lite festligare.
– Musik, ingen fest utan musik. Portabla högtalare kan få vem som helst att komma på partyhumör. Ett tips är att plocka fram gitarren och bränna av några gamla dängor tillsammans med kollegorna

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *