Så går det till

Användarfunktioner

Vi på Caterbee jobbar alltid mot att bygga en sida som underlättar arbetet för våra kunder vid beställning av mat och catering. Nedan finns en lista med funktioner som ska underlätta och förbättra upplevelsen för våra kunder.

Konto hos Caterbee

Med ett konto på Caterbee kan ni enkelt logga in för att se orderhistorik, fakturor, kommande ordrar och mer. Här kan ni också uppdatera leveransinformation, kostnadsställe, fakturamärkning och mer som sparas och automatiskt väljs vid beställningar. Skapa enkelt ett konto på Caterbee genom skaffa konto länken på startsidan. Om ni redan har ett konto men glömt lösenord kan ni enkelt återställa lösenord under logga in fliken.

Caterbee

Multipla organisationsnummer

En inloggad kund kan lägga till multipla organisationsnummer och spara informationen för att förenkla framtida köp. För att lägga till en organisation behöver du endast gå in på din profil och klicka lägg till organisation. 

Caterbee

Flera kollegor på samma konto

Om ni vill att flera kollegor ska ha tillgång till ert företags Caterbeekonto kan ni enkelt lägga till kollegor genom att gå in på er profil och klicka på "lägg till kollega" under er organisation. Då kan ni alla beställa mat och hantera kontot genom att logga in med er egen mail.

Caterbee