Hyra foodtruck!

Planerar du ett företagsevent, en fest eller en festival?

Vi är Stockholms största samlingsplats för foodtrucks. Maten är en viktig del för ett lyckat event och här hittar du allt från nyttiga bowls till burgare till mer exotisk mat!


Vi hjälper dig att hitta den bästa foodtrucken för ditt event!


Begär offert!
Caterbee

Hur går det till?

När du hyr en foodtruck får du allt i ett – det fysiska köket, personal, vällagad mat, servering och skräphantering. Bland våra olika foodtrucks finns allt ifrån olika hamburgerkök till kaffe och fika. Välj din favoritmat eller kombinera flera olika kök.

Du bestämmer själv vilken eller vilka foodtrucks du vill ha och lägger antingen beställning själv på vår sida eller kontaktar oss med en offertförfrågan.

Foodtrucks är mycket populära under våren och därför är alla beställningar förfrågningar fram till att foodtrucken bekräftar beställningen.

Caterbee

Vad kostar det?

Den genomsnittliga ordern 2023 kostade 13 800 kr eller 166 kr per person. 1 timmes servering ingår i leveranspriset av våra foodtrucks, därefter tillkommer en avgift på 1000 kr per timme. 

Framkörnings-/leveransavgift för foodtruck är kostnaden för truck, personal, material och transport. Dvs att få en rullande restaurang på plats till er. Kostnaden varierar från ca 2500-4500kr beroende på truck och du ser alltid aktuell kostnad när du väljer vilken truck som passar er!

Företag kan betala med kort eller faktura. Privatpersoner behöver betala hela beloppet i förskott med betalkort. Observera att priser är exkl moms. 

Caterbee

Behövs tillgång till el?

Det är bra om det finns tillgång till el, men det är inte nödvändigt. Om extra generator behövs brukar det tillkomma en avgift på ca 1000 kr. 3-fasuttag funkar bäst, men om det inte finns går det att lösa med antingen vanligt eluttag eller generator. 

El: 3-fas 400V/16A - Avstånd från truck till anslutning av el, max 20 meter

Caterbee

Behövs tillstånd?

Alla våra foodtrucks har tillstånd att driva verksamhet i Stockholm, men måste då stå på en gata om det inte är din egen mark. I vissa få fall behöver man söka tillstånd, exempelvis om man vill stå mitt i Hagaparken eller eventuellt vid närheten av ett sjukhus. Du kan också läsa mer i dokumentet Villkor för nyttoparkeringstillstand för foodtrucks i Stockholm stad. Här är också en karta på vart de inte får stå.

Uppställningsyta: plant underlag 3x7 meter. Fri höjd 3,0 meter.

Caterbee

Allergier och specialkost

Se över deltagarlistan om det är någon som önskar specialkost. Självklart kan menyn justeras så att den passar alla. Det finns många alternativ, såväl vegetariskt, som veganskt och glutenfritt etc.


Vill du ha tips på mat till ditt event? Vi hjälper dig gärna!


Begär offert!

Vilken foodtruck?

Välj bland våra anslutna gatukök!

Välj bland allt från amerikanska hamburgare, till vegetarisk falafel eller sydamerikans streetfood.

Caterbee

Äkta amerikansk barbecue

Med hickory-rökt kött serveras allt ifrån pulled pork till ribs, burgare och portabelloburgare som vegetariskt alternativ.

Caterbee

Burgare av hög kvalitet

Här kan du välja mellan sju olika typer av hamburgare. Chili & Cheese, Swiss, Halloumi, gulbetsburgare osv – välj och vraka!

Caterbee

Från tacos till hamburgare

Fishtaco eller halloumitaco, serverat med färska grönsaker, örter och majo. Eller välj hamburgare på högklassigt högrevskött.

Caterbee

Kaffe och fika

Foodtrucken för den som vill fika! Här ingår en egen barista som serverar kaffe och till sidan finns både croissanter och kardemummabullar. 

Caterbee

Afro-karibisk, Southern Soul Food

Med influenser från det amerikanska och kreolska köket serveras allt från burgare, bowls till amerikanska pannkakor.

Caterbee

Grekiskt och vällagat

Grekisk sallad, pita eller tallrik med fläskgyro, kyckling eller halloumi, och såklart med hemgjord tzatziki och grönsaker.

Caterbee

Autentisk libanesisk gatumat

Välj wrap eller tallrik med kalvkebab, halloumi eller falafel, med tillbehör såsom ris, hummus, färska örter och grönsaker.

Caterbee

Asiatisk streetfood

Testa klassiska Bao Steam Buns från Vietnam och Kina. Fylls med kött, grönsaker, kimchi och chilisås. Eller välj istället en fräsch Poké Bowl.

Caterbee

Krogmat på hjul

Här erbjuds högkvalitativ mat med inspiration från det sydamerikanska köket. Testa galet goda burgare, grillade tortillas eller färgglada bowls.

Caterbee

Förstklassiga burgare

Hamburgare i olika varianter - Högrevsburgare, Halloumi, Lammfärs, Vegansk Plantbeefburgare! Här finner ni också goda tillbehör som pommes med dipsåser.

Caterbee

Burgers, Bowls & Wraps

Jag har en stor passion för mat och matlagning. Så nu vill jag har starta ett litet företag med foodtruck. Där vill jag använda mina egen kunskap och erfarenhet för att utveckla vår verksamhet. Samtidigt vill jag tillfredsställa våra kunder med maten och ge dem en glädje.

Caterbee

Latin street food med rötterna i Chile

Alegria står för matglädje och kvalité

En smakupplevelsen du sent kommer att glömma!

Caterbee

Medelhavskoncept i Stockholm.

Med ambitionen att skapa en avslappnad medelhavsstämning med smaker från mormors kök.

Caterbee

Rätter från Gambia och Senegal

Tannta Yaasaye’s foodtruck har rullat på Stockholms gator sedan 2021 och erbjuder klassiska rätter från Gambia och Senegal, såsom Domoda, Benachin och Yassa.

Caterbee

Svenskt kött och hemmagjord dressing!

Fräscha burgare gjorda på svenskt kött och hemmagjord dressing!

Caterbee

Peruansk streetfood

Autentisk gatumat från Peru såsom wraps med olika typer av kött och peruansk sås, men även burgare, friterat och klassiska desserter.

Caterbee

Sushi, Ceviche, Ramen...

En mix av det Japanska/Peruanska köket "Nikkei" som har stor variation och hög fokus på kvalitet.

Caterbee

Foodtruck med kärlek för kvarter, råvaror och stekta mackor

meny är inspirerad av klassiska recept som Reuben och BLT – anpassade efter kock Bellas smak och säsongens råvaror.

Caterbee

Mac n Cheese

Alldeles fantastiska Mac n Cheese.

Caterbee

Svenskt kött och hemmagjord dressing!

Burgare gjorda på antingen innanlår eller högrev, marinerat med latinamerikansk smak och hembakat pan amasado bröd.

Caterbee

Thailändsk dumpling, Pad Thai och Khao Soi currynudelsoppa

erbjuder er en resa från norr till söder i det Thailändska köket

Caterbee

Autentisk Peruansk streetfood

Taberna Andina serverar er autentisk peruansk streetfood, arepas, som de gör i flera olika varianter för att passa just era smaker!

Caterbee

Tacos!

Taco de Rodde erbjuder smakliga mexikanska Tacos 

Caterbee

Burgers!

hamburgerrestaurang i hjärtat av samhället som serverar läckra, aptitretande hamburgare. Hamburgare är gjorda av 100 % HALAL-ingredienser, så du kan vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet.

Caterbee

Churros

Churrosen dök först upp i Portugal och Spanien. Då portugiserna från sina resor till Asien förde med sig degen för det kinesiska bakverket youtiao, som på många sätt är likt churros. 

Caterbee

Burritos

Erbjuder variation på smaker av Burritos

Caterbee

Crepes, mat och desserter

Här finns fräsha och autentiska rätter, rika på färg och traditionella smaker!

Caterbee

Amerikanskinspirerad Streetfood

Stockholms första foodtruck som serverar amerikanskinspirerad streetfood, allt lagat från grunden!

Caterbee

högkvalitative hamburgare

Ditt självklara hamburgeralternativ!

Caterbee

Falafelrätter av olika slag

God och vällagad Falafel från eget autentiskt familjerecept!

Caterbee

elegant streetfood på egenfiskade skaldjur

Yrkesfiskare i grunden där konceptet i mångt och mycket bygger på ”direkt från båten till bordet”, råvaror utan mellanhänder! Glupsk fiskar hummer & havskräftor från egen båt ute på Orust. 

Caterbee

elegant streetfood på egenfiskade skaldjur

Yrkesfiskare i grunden där konceptet i mångt och mycket bygger på ”direkt från båten till bordet”, råvaror utan mellanhänder! Glupsk fiskar hummer & havskräftor från egen båt ute på Orust. Vi hjälper dig att hitta den bästa foodtrucken för ditt event!


Begär offert!
Caterbee

Frågor eller funderingar?

Hör av dig till oss på hej@caterbee.com eller

ring oss på 08-888 111