Catering

Läs allt du behöver veta för att boka en foodtruck till ditt event!


Beställer du ofta mat till ditt företag, kontor eller event? Vi erbjuder stort utbud av matleverantörer och kan tillgodose dina behov. Läs mer om hur vi gör det enkelt för dig som beställer mat!

Hur vet vi vilka som är bäst? Här går vi i detalj igenom våra kriterier när vi utvärderar cateringkök! Allt för att du som kund ska känna dig så trygg och nöjd med dina matbeställningar som möjligt!


När ni ska fixa mat utomhus till företagseventet är Caterbee er bästa vän. Se våra rekommendationer och menyexempel på catering, foodtruck samt matlagning live!

Beställ årets semlor till kontoret med Caterbee! Välj mellan olika duktiga kök och bagerier som är vana att leverera utsökta semlor samt allergianpassa till alla preferenser. Beställ nu!


Behöver du en pålitlig cateringtjänst till ert företags nästa tillställning? Hos Caterbee hittar du Stockholms bästa kök som erbjuder plockmat, mingelmat och fingerfoods. Oavsett om ni vill ha meze, pintxos eller klassiska snittar har vi något för er.

Ska du arrangera ett event? Upptäck varför mingeltallrikar är den perfekta smakupplevelsen för dina gäster. Läs mer här!

Vad är egentligen plockmat? Här förklarar vi vad begreppet innebär!


Catering från olika matkulturer och kök