Beställ frukostcatering till ditt kontor

Caterbee - din partner för en mångsidig frukost på jobbet

Behöver ditt företag en fräsch och näringsrik start på arbetsdagen? Letar du efter frukostleverans eller frukostcatering i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vi på Caterbee är specialister på att leverera de bästa frukostalternativen direkt till er arbetsplats. Med vår breda palett av frukostpaket och frukostbufféer från olika kök har vi något för alla och varje tillfälle.


Se vårt frukostutbud!

Till meny

Varför välja Caterbee

Vi erbjuder frukostbufféer och skräddarsydda frukostpaket som levereras direkt till er arbetsplats i Stockholm. Oavsett om det är en engångshändelse eller en regelbunden fredagstradition, så har vi det perfekta alternativet för er.

Mångfald av alternativ: Oavsett om du är ute efter en hälsosam start, en energigivande kick, eller en lyxig morgon, har vi frukostpaket och bufféer från olika leverantörer som passar just era önskemål.

Kvalitet i fokus: Vi samarbetar med de bästa leverantörerna för att säkerställa att varje bit är en smakupplevelse. Våra frukostar är noggrant utvalda för att sätta guldkant på er morgon.

Smidig beställning: Med vår användarvänliga hemsida är det enkelt att skräddarsy er frukostleverans. Välj bland våra frukostpaket och lägg till extra godsaker efter behov. Kopiera förra veckans order med ett par klick. Beställ så sent som fram till kl. 17 dagen innan.

Punktlig leverans: Vi förstår vikten av tid när det gäller arbetsdagen. Alla våra leveranser kommer inom ett fönster på +/- 15 min efter utsatt tid.

Flexibel anpassning: Vårt team arbetar med er för att säkerställa att varje detalj är skräddarsydd efter era önskemål. Vi tar hänsyn till eventuella kostrestriktioner och preferenser, och finns alltid tillgängliga att bolla alternativ.


Vill du få ett menyförslag?

Begär offert!

Hur Det Fungerar

  1. Utforska Alternativ: Kolla in vårt varierade utbud av frukostpaket och frukostbufféer. Tips! Du kan filtrera på antal personer, budget samt innehåll, t ex "vegan".
  2. Välj Ditt Alternativ: Välj det alternativ som passar er grupp och preferenser bäst.
  3. Beställ Smidigt: Välj leveransdatum, fyll i era uppgifter, välj kort- eller fakturabetalning och slutför beställningen på vår hemsida.
  4. Njut Av Er Frukost: Er frukost levereras direkt till ert kontor eller reception i Stockholm. Njut av en smakrik och bekväm frukostupplevelse på jobbet!


Skapa en positiv start på dagen för dina kollegor med vår frukostleverans i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka er frukostupplevelse och göra era mornar extra speciella.

Ring 08-888111 eller maila hej@caterbee.com

Frukostinspiration

Vi på Caterbee älskar mat och där ingår såklart dagens viktigaste måltid! Här kommer därför 10 nyttiga frukostalternativ för dig att inspireras av.


Vet du inte vad du ska äta till frukost? Låt dig inspireras av våra kunders populäraste frukostbeställningar!


En enkel guide som hjälper dig att beställa frukost till kontoret.


Vi hör det hela tiden och överallt, allt från experter till gnälliga mor- och far föräldrar som ständigt påminner oss om att inte skippa frukosten. Men är måltiden verkligen så viktig? Det har vi tagit reda på! 


Har ditt företag en tradition av frukost på jobbet? Det bidrar till att stärka företagskulturen. Dessutom kan en frukost med kollegorna verkligen sätta stämningen för veckan. 


Leverantörer
Caterbee
By the Bakery
Caterbee
Dr. Mat
Caterbee
Elwing & Co
Caterbee
Matsällskapet
Caterbee
Panini Internazionale
Caterbee
Thelins
Caterbee
Active Catering
Caterbee
Fabrique
Caterbee
Fern & Fika
Caterbee
Konditori Genuin
Caterbee
Mahalo
Caterbee
Niklas & Friends
Caterbee
Stockholm Charcuterie

Delar av denna sida skapades med hjälp av openAI.